fbpx

Axtra ® PHY 10000 TPT

Axtra® PHY Brzo djeluje: Axtra® PHY djeluje brzo u probavnom traktu oslobađajući fosfor iz fitata i pokazao je visoku aktivnost pri niskom pH.

Ključni benefiti:

Brzo djeluje:
 Axtra® PHY djeluje brzo u probavnom traktu oslobađajući fosfor iz fitata i pokazao je visoku aktivnost pri niskom pH. Ova rana radnja povećava stopu ranog razgradnje fitata kako bi se oslobodilo više fosfora u cjelini i uspješno prevladali antitutritivni učinci fitata.

Fleksibilno i optimizirano doziranje:
Naše optimizirane doze zasnovane na podacima osiguravaju da uvijek isporučujete ispravnu dozu fitaze za vaše individualne operativne potrebe. Ovaj dobro istražen pristup znači da možete biti sigurni u maksimiziranje rezultata i optimiziranje ukupnih troškova proizvodnje.

Axtra® PHY 10000 TPT je premijum fitaza specifično razvijena za povećanje svarljivosti fitinskog fosfora, kalcijuma, energije i aminokiselina u živinarskoj i svinjarskoj proizvodnji.

Aditivi:

Za poboljšanje svarljivosti:
Garantovana minimalna aktivnost 6-Phytase (EC 3.1.3.26) (4a24) 10 000 FTU

Ciljne životinje

Za upotrebu u hrani za monogastrične životinje.

Doziranje

250 – 2000 FTU / kg gotove hrane (0,025 – 0,2 kg / t gotove hrane)
Za upotrebu u gotovoj hrani. Uključivanjem bilo direktno ili preko premiksa.

Sastav

Sušeni proizvod fermentacije Trichoderma reesei na nosaču
Nosač: kalcijum karbonat.

Karakteristike

Axtra® PHY 10000 TPT2 se isporučuje kao fino granulisan proizvod prljavo bijele ili svijetlo braonkaste boje.

Enzimi se proizvode u skladu sa preporukama FAO / VHO JEFCA i FCC. U finalnom proizvodu nema živih mikroorganizama. Nijedan od sastojaka nije životinjskog porijekla

Stabilnost obrade

Čuvati u suvim uslovima. Aktivnost enzima ostane stabilna najmanje 15 mjeseci kada se čuva u originalnom pakovanju na <20 ° C i tokom 6 mjeseci kada je uključen u premiksu vitamina / minerala i skladišten na <20 ° C.

Veličina pakovanja:

Axtra® PHY 10000 TPT  je dostupan u vrećama od 25 kg sa unutrašnjom vrećom od polietilena i vrećama od 1000 kg.