fbpx

Bokosvi u prasilištima

S više od 15 godina iskustva, podizni pod Vari Plus Systema je sofisticiran i jednostavan sistem koji sprečava drobljenje prasadi u fazi prasenja. Kad krmača stoji, podnica se diže na 25 cm iznad nivoa poda. Na taj način prasad ne može proći ispod krmače, čime se smanjuje rizik od gubitka prasadi. Kad krmača ponovno legne, pod se polako spušta do nivoa poda.

Bokosvi u prasilištima

OPCIJE

Uz Vari plus sistem podovi lifta mogu se postaviti na ručnu, automatsku kontrolu ili potpuno isključiti središnjom upravljačkom jedinicom u hodniku. Uz automatsku kontrolu, krmača sama aktivira podizni pod gurajući laganu i fleksibilnu oprugu na svojim leđima.

PNEUMATIKA

Horizontalno postavljanje 4 zračna cilindra osigurava ravnomjerno i glatko podizanje poda i smanjuje prostor potreban za mehanizam ispod poda. Čim se pod pomakne prema dolje, cilindri ispuštaju zrak koji se može ponovno upotrijebiti pomoću represora za uštedu energije.

PODOVI

Podnica se sastoji od istih elemenata kao (nepokretna) Pro Step pod; s potpuno plastičnim letvicama za optimalno prijanjanje i udobnost za prasad i hladno lijevanim željezom ispod krmače, koja može biti široka 600 mm ili 650 mm. Dio za podizanje poda Vari Plus sistema dostupan je od pocinčanog čelika ili nehrđajućeg čelika.