fbpx

INKUBATORI

The Jamesway Incubator Company Inc.

Od 1915. Jamesway predstavlja zlatni standard za predvaljaonike i valjaonike. Mi konstantno uvodimo najbolje mašine i opremu da bi osigurali da naši klijenti imaju najbolji povrat svojih investicija.

Mi razumijemo ovu industriju bolje nego bilo koja druga kompanija jer naši stručnjaci u stvari obavljaju vaš posao. Mnogi naši stručnjaci su iz industrije inku-batora i u stanju su osigurati to da mi proizvodimo najbolju i najpouzdaniju opremu na tržištu koja je jednostavna za upotrebu. Mi je podržavamo iskustvom i znanjem da bi učinili da ona stvarno funkcioniše.

Upravljanje inkubatorima nije nauka koja se može razviti isključivo u laboratoriji. Ona uključuje sveukupno razumijevanje svih uključenih varijabli: opreme, HVAC-a (ventilacije), radne snage, nabavke jaja, transporta itd.

Jamesway dizajnira opremu i sisteme koji vam osiguravaju spokoj.

Platinum 2.0 KAMEN-TEMELJAC SIGURNOG INKUBATORA

Serija The Platinum 2.0 je kompletna linija jednofaznih predvaljaonika i valjaonika za piliće, ćuriće i pačiće. Laka za upotrebu, laka za montažu i laka za održavanje, P 2.0 je dizajnirana tako da vam daje odlične rezultate leženja i tako da vi imate povjerenja u vašu opremu. Uz najsavremeniju kontrolu i nevjerovatnu energetsku efikasnost, ove mašine će vam donijeti spokoj sigurnog inkubatora.

Efikasni-ECU-(uređaj-za-ventilaciju))

Efikasni ECU (uređaj za ventilaciju)

P2.0 je poznat po svoja 4 mala ventilatora promjenjive brzine. Oni ne samo da pomažu da ovo bude energetski najefikasniji predvaljaonik na tržištu, već prosto imaju smisla. Pošto su ventilatori mali, cjelokupni uređaj za ventilaciju (ECU) može se izvaditi da se mašina potpuno očisti i dezinfikuje. Održavanje je lako, a pojačana je i biosigurnost.

Vazdušni cilindar

Svaka kolica predvaljaonika Platinum 2.0 ima svoj vlastiti vazdušni cilindar za okretanje jaja. Mehanizam za okretanje takođe može raditi izvan mašine da bi se okretanje obavljalo i prilikom skladištenja.