fbpx

Robot skreperi

Tražite rješenje za čišćenje vaše štale? JOZ-robot automatski čisti vaš rešetkasti i čvrsti pod. Zahvaljujući velikom kapacitetu, možete računati na to da ćete uvijek imati čist pod. Također vam pomaže u smanjenju rizika od problema s papcima i poboljšanju higijene u farmi.

JOZ-Tech JT200 Evo


Kao uzgajivač mlijeka, zasigurno želite učiniti vrijeme provedeno na čišćenju vaše štale što je moguće učinkovitije. Ovaj JOZ-ov robot prilagođen je životinjama i automatski čisti blatne hodnike u vrijeme koje odaberete. Robot koristi tehnologiju transpondera, što znači da možete programirati neograničen broj ruta. To vam omogućuje da se usredotočite na druge važne odgovornosti.

Ovaj robot je namijenjen samo za rešetkaste podove.

Kao uzgajivač mlijeka, zasigurno želite učiniti vrijeme provedeno na čišćenju vaše štale što je moguće učinkovitije. Ovaj JOZ-ov robot prilagođen je životinjama i automatski čisti blatne hodnike u vrijeme koje odaberete.
Robot broj 1 za čišćenje čvrstih podova u farmama. Je li pod vaše farme izrađen od ploča, gume ili neke druge čvrste površine? I želite li da se pod vaše farme čisti automatski? Rob za stajsko gnojivo Barn-E pogodan je za gotovo sve farme s čvrstim podovima.

JOZ-Tech BARNE-E

Robot broj 1 za čišćenje čvrstih podova u farmama.

Je li pod vaše farme izrađen od ploča, gume ili neke druge čvrste površine? I želite li da se pod vaše farme čisti automatski? Rob za stajsko gnojivo Barn-E pogodan je za gotovo sve farme s čvrstim podovima. Bez obzira je li pod vaše farme napravljne od ploča, gume ili druge vrste čvrste površine: Barn-E će ga očistiti bez napora. Ovaj novi robot za čišćenje također nema problema s čišćenjem čekaonica i prolaza. Ono što je pametno u dizajnu Barn-E-a je to što ne samo gura izmet, već ga skuplja. Izmet se sakuplja gredom za struganje, zatim se podiže i skladišti u spremniku za izmet putem rotirajućeg dodavača. Robot za čišćenje se zatim vozi do mjesta ispuštanja, gdje odlaže prikupljeni izmet.